Engels talen CVO Strombeek

Officiële benaming: Engels breakthrough | Aantal lesuren: 120

‘I’m sorry, I don’t understand’.’ Can you speak more slowly, please?’

Heb je deze zinnen vaak nodig op reis in het buitenland? Dan ben je in de module Engels 1 aan het juiste adres om de basis van deze internationale taal onder de knie te krijgen. Zo leer je, onder meer, jezelf en je familie voorstellen, winkelen, een maaltijd bestellen in een restaurant,  een formulier invullen, je woning beschrijven, een eenvoudige e-mail schrijven, …

Zowel spreken, lezen, luisteren en schrijven komen aan bod en er wordt met authentiek luister- en videomateriaal gewerkt. Thuis kan je op eigen tempo en op een aangename manier extra inoefenen wat je in de les hebt aangeleerd met de handige DVD die bij het handboek hoort.

gerelateerde cursussen

Engels niveau 08 | Schrijfklas: Vantage 2

maandagmiddag 13:00-16:00 - | CC Strombeek
Engels talen CC Strombeek
Je hebt al een zeer goede kennis van de taal, maar je wil je schrijf- en leesvaardigheid vervolmaken. Naast vlot en adequaat schriftelijk communiceren over allerlei onderwerpen, leer je complexere teksten steeds beter begrijpen.

Engels niveau 06: Threshold 4

maandagnamiddag 13:00-16:05 - | CVO Vilvoorde
Engels talen CVO Vilvoorde
Je leert steeds vlotter communiceren. Niet alleen de meest voorkomende situaties kan je de baas, maar je kan nu ook gericht argumenteren. Je kan complexe zinnen maken en een samenhangende tekst schrijven.

Engels niveau 03: Threshold 1

maandagavond 18:30-21:30 - | CC Strombeek
Engels talen CC Strombeek
Je hebt al een basiskennis Engels, maar je wil op een vlotte manier eenvoudige conversaties over dagdagelijkse onderwerpen leren voeren.